Over Linei

Linda van Herpen - De Weerd

Mijn naam is Linda van Herpen-de Weerd. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen en naast mijn eigen praktijk ook werkzaam in het basisonderwijs. In 2004 ben ik afgestudeerd aan de PABO en daarna heb ik in 2005 de opleiding Remedial Teacher afgerond. Met veel plezier heb ik altijd in het onderwijs gewerkt als Leerkracht en als Remedial Teacher voor leer- en gedragsproblemen, maar ik had altijd het gevoel dat ik nog meer voor kinderen en hun ouders kon betekenen, wat dat was, daar kwam ik pas veel later achter… 

 

Toen één van mijn kinderen maar niet doorsliep, flinke angsten had en ik alles al geprobeerd leek te hebben kwam ik in contact met een NEI therapeut. In het begin was ik erg sceptisch, ik had tenslotte “alles” al geprobeerd. Maar het tegendeel was waar, de behandelingen gaven binnen zo'n korte tijd zoveel inzicht en daarmee ook de nodige rust, dat ik zo enthousiast was dat ik de opleinding tot NEI-coach zelf ben gaan doen.  In eerste instantie alleen voor mijn eigen ontwikkeling en om deze technieken toe te passen in de klas en binnen mijn gezin.  Uiteindelijk is het toch gekomen tot een eigen praktijk voor kinderen en volwassenen.

 

Het uitleggen van hoe een sessie precies in zijn werk gaat en hoe dat communiceren met je onderbewuste precies werkt, is best lastig. Daarom nodig ik je graag uit om het in mijn praktijk te komen ervaren. 

 


Mijn praktijk

Iedereen is welkom om NEI therapie in mijn praktijk te komen ervaren en ik wil ook dat mijn praktijk dat uitstraalt. Het is een gezellige ruimte met wachtruimte die knus aanvoelt en waar kinderen ook vrij kunnen bewegen tijdens een behandeling. 

 

Mijn praktijk is doormiddel van een ingang aan de linkerkant van onze woning te bereiken, daarna meteen rechts achter de houten poort. Vóór en naast de praktijk is genoeg parkeergelegenheid.  

Let wel op: direct na de ingang is een trap naar beneden. 

  

     

Tarieven

Elke sessie is uniek. Een behandeling duurt 1 tot 2 uur maar dit is

van te voren niet ze zeggen, vandaar dat ik altijd genoeg tijd voor je vrij maak.

 

Een behandeling van één uur kost € 50,00

een behandeling van anderhalf uur kost € 65,00

een behandeling van twee uur € 80,00 euro.

 

 

 

linei is aangesloten bij Cat Schild

 

 

 

Deze website wil gebruik maken van cookies.