Ervaringen

 


Hoe bijzonder, een aanrader!

"Soms zit je wel eens niet lekker in je vel. Als dat zo is, is NEI de perfecte manier om eens wat dieper naar jezelf te kijken. Linda heeft mij inzichten gegeven over wie ik ben. Vol verbazing luisterde ik naar wat ze allemaal over mij kon vertellen. En het mooie is, dat ik zelf niets heb hoeven zeggen. Alles kwam vanuit mijn eigen energie.

Zo heb ik vaker hulp van Linda gehad. Als juf moet je wel eens sjouwen en met een zwakke rug kan dat ook verkeerd gaan. Ik ging door mijn rug en had veel pijn. Nooit gedacht dat het na een bezoek aan Linda zo snel beter zou gaan. Linda heeft mij behandeld en de pijn trok letterlijk weg. Ik kon de dag erna weer lopen. Hoe bijzonder!!

Op mij heeft het veel indruk gemaakt. Misschien sta je er niet voor open, maar een bezoek is zeker de moeite waard. Een aanrader!

Yvette
  

     
 


Indrukwekkend

"Directe verwondering door de eenvoudige methode die Linda heeft toegepast bij de behandeling van mijn dochter (6 jaar). Ze had veel moeite met afscheid nemen, voelde veel spanningen en angsten. Kortom: ze zat niet lekker in haar vel. Linda keek vooral naar de diepere oorzaak. Op een natuurlijke wijze kwam J. weer in balans. 

 

Je hoeft er niet in te geloven maar ervaar het eens! Het heeft op mij een grote indruk achtergelaten. En J? Zij heeft haar emoties beter kunnen loslaten en durft uitdagingen weer aan te gaan."

  

Linda M, moeder van J (6 jaar)

  

     

Niets dan dankbaarheid 

Al jaren had ik klachten als vermoeidheid, stress, piekeren en me zorgen maken om alles en iedereen. Na de eerste sessie met Linda voelde ik al dat er iets anders was maar na twee sessie merkten zelfs mijn twee puberdochters het verschil, ze zeggen dat ik nu relax ben.  Ik heb meer energie en sta met een uitgeslapen gevoel op.  Als ik me nu nog wel eens zorgen maar zeggen mijn dochters : " Het is weer tijd voor een bezoekje aan Linda."  Nu kan ik er om lachen omdat ik weet dat ze gelijk hebben, ik kan mijn zorgen nu beter loslaten.

 

Sandra 

Dankbaar!

De NEI-sessie bij Linda heeft onze meiden van 6 en 8 jaar zo goed gedaan. Ze hadden voorheen vaak last van jeuk en buikpijn, wat niet met een zalfje of andere voeding op te lossen was. Linda legde heel rustig, helder en met humor uit wat er ging gebeuren (de meiden hoefden zelf niks te doen). Erg bijzonder om zoveel antwoorden en oplossingen te krijgen, vanuit hun eigen onderbewustzijn. Hierdoor zijn hun puzzelstukjes op z'n plaats gevallen en zijn de jeuk en buikpijn vrijwel helemaal weg. Ze weten hoe ze voortaan beter om kunnen gaan met hun eigen persoonlijke uitdagingen. Linda heeft de eerste grote zet gegeven. Dankbaar!

 

Anne

Eye opener...

 

Voor mij was het bezoek bij Linda echt een Eye opener! Een spiegel die je de inzichten geeft.  Maar naast de inzichten ook nieuwe handvaten en brengt het rust in oud zeer, waarvan je niet eens wist dat dat de pijn ook van nu is. Vooral met mijn beide dochters heb ik er echt veel baat bij. Ze voelen zicht erg op hun gemak en het is gewoon prachtig wat voor energie er voelbaar is bij een sessie.. mama Waneer mag ik weer naar Linda? Dat zegt genoeg denk ik ❤️.

 

Marieke W.

Deze website wil gebruik maken van cookies.