Ervaringen

 


Hoe bijzonder, een aanrader!

"Soms zit je wel eens niet lekker in je vel. Als dat zo is, is NEI de perfecte manier om eens wat dieper naar jezelf te kijken. Linda heeft mij inzichten gegeven over wie ik ben. Vol verbazing luisterde ik naar wat ze allemaal over mij kon vertellen. En het mooie is, dat ik zelf niets heb hoeven zeggen. Alles kwam vanuit mijn eigen energie.

Zo heb ik vaker hulp van Linda gehad. Als juf moet je wel eens sjouwen en met een zwakke rug kan dat ook verkeerd gaan. Ik ging door mijn rug en had veel pijn. Nooit gedacht dat het na een bezoek aan Linda zo snel beter zou gaan. Linda heeft mij behandeld en de pijn trok letterlijk weg. Ik kon de dag erna weer lopen. Hoe bijzonder!!

Op mij heeft het veel indruk gemaakt. Misschien sta je er niet voor open, maar een bezoek is zeker de moeite waard. Een aanrader!

Yvette
  

     
 


Indrukwekkend

"Directe verwondering door de eenvoudige methode die Linda heeft toegepast bij de behandeling van mijn dochter (6 jaar). Ze had veel moeite met afscheid nemen, voelde veel spanningen en angsten. Kortom: ze zat niet lekker in haar vel. Linda keek vooral naar de diepere oorzaak. Op een natuurlijke wijze kwam J. weer in balans. 

 

Je hoeft er niet in te geloven maar ervaar het eens! Het heeft op mij een grote indruk achtergelaten. En J? Zij heeft haar emoties beter kunnen loslaten en durft uitdagingen weer aan te gaan."

  

Linda M, moeder van J (6 jaar)

  

     

Niets dan dankbaarheid 

Al jaren had ik klachten als vermoeidheid, stress, piekeren en me zorgen maken om alles en iedereen. Na de eerste sessie met Linda voelde ik al dat er iets anders was maar na twee sessie merkten zelfs mijn twee puberdochters het verschil, ze zeggen dat ik nu relax ben.  Ik heb meer energie en sta met een uitgelslapen gevoel op.  Als ik me nu nog wel eens zorgen maar zeggen mijn dochters : " Het is weer tijd voor een bezoekje aan Linda."  Nu kan ik er om lachen omdat ik weet dat ze gelijk hebben, ik kan mijn zorgen nu beter loslaten.

 

Sandra 

Deze website wil gebruik maken van cookies.